Actualidad del CD Alcázar

ESTIU A S'ALCAZAR-INFOTELECOM A PUNT

08/06/2020
Compartir en Pinterest

Aquesta escola d’estiu sorgeix fa ja uns 35 anys per diferents motius. Els principals són la necessitat que es presenta a totes les famílies en el moment de conciliar la seva vida laboral amb la familiar als mesos d’estiu quan els fillets/es tenen vacances i l’altra raó és que tots els fillets/es que practiquen esport durant el curs escolar, puguin continuar amb aquesta pràctica esportiva durant els mesos d’estiu.

Des d'Estiu a s’Alcázar - Infotelecom cerquem crear un lloc segur, lúdic i divertit, amb activitats que entretinguin a tots durant aquests dies d’estiu: activitats recreatives i motivadores, d’iniciació a l’esport i esportives, artístiques, manuals, culturals, etc. Per això, i com cada any, el CDAlcázar torna a obrir les portes a l’activitat “Estiu a s’Alcázar - Infotelecom”. Des de fa deu edicions, la nostra escola d’estiu s’ha organitzat al voltant d’un centre d’interès. Enguany i per a seguir fent front i conscienciant sobre la importància de la situació actual, s’Estiu a s’Alcázar - Infotelecom té com a lema del centre d’interès “Un estiu higiènic i saludable”.

Així doncs, tot el programa d’activitats que es desenvoluparà estarà preparat per a dur-se a terme amb total seguretat, al mateix temps que ajudem als nens i nenes a adquirir uns hàbits d’higiene i salut adequats mentre gaudim d’una gran varietat d’activitats i pràctica esportiva.

FORMA DE PAGAMENT: Efectiu a les oficines del club al Pavelló Padre Petrus-Sínia Costabella. Ingrés a Caixa Colonya ES60 2056 0012 2310 0140 1726. *Imprescindible presentar còpia de l’ingrés per formalitzar la matrícula.

DESCARREGA'T EL FOLLETÓ INFORMATIU

INSCRIU-TE AQUÍ

Noticias

Entrenamiento Invisible

El rincón del entrenador

Apoyo Institucional