Entrevistas del CD Alcázar

Lluís Arbalejo Iñarrea

22/06/2010
Compartir en Pinterest

Conoces a...?
LLUIS ARBALEJO IÑARREA
Després de molt de temps i molts intents, hem aconseguit tenir al nostre Director
Tècnic per fer una xerradeta amb ell.
Ha estat un any de molta feina i una "bona collita": varis campionats de Copa i Lliga de Menorca en categories de Formació, els campionats Balears femení i masculí
júnior, la Fase d'ascens a LF2 i sa "guinda" de l'ascens a EBA de l'equip masculí. No es pot demanar més! Enhorabona per la part que et toca, que és molta, i benvingut a "Una Xerradeta amb..."

P: El teu nom complert és...
Lluís Arbalejo Iñarrea

P: Amb aquests llinatges, no ets d'aquí, no?
No. Vaig néixer a Pontevedra. El meu pare és de Madrid i la meva mare d'Ourense.

P: Quants anys tens?
(mira per amunt) 28, ja!

P: Estàs casat o tens parella?
No...! Casat fins d'aquí molts anys no, i parella tampoc. És molt complicat tenir una relació amb les hores que dedic al Bàsquet actualment.

P: No tens fills. Però t'agradaria tenir-ne?
No ho sé, el temps dirà...

P: No et demanaré a què et dediques perquè està clar, el que sí et demanaré és a què dediques el temps lliure (si és que en tens!).
El meu temps lliure també el dedico al Bàsquet, tinc la sort que la meva feina i el meu hobby són el mateix, així que...

P: Ja m'has contestat la següent pregunta, així que et posaré una condició. Digue'm un hobby que no sigui el bàsquet.
Anar de viatge de vacances m'encanta, encara que algun cop també viatjo per veure bàsquet... Per exemple aquest estiu aniré a Lituania. Si vols venir, ja ho saps, de moment som 8.

P: Vuit!? Bueno, m'ho pensaré... Ara digue'm el teu menjar preferit.
(Ràpidament) Una bona carn molt poc feta o algun invent d'en Xec del Marivent...

P: I Un lloc que t’agradaria visitar?
(Pensa) Uf! no ho sé, he estat a molts llocs, però diria Croacia o Vietnam.

P: I un lloc per recomanar?
Praga, me va agradar molt.

P: Una virtut.
Que mai perd la il•lusió i sóc molt ambiciós.

P: I un defecte?
(Ràpidament) Sóc massa impulsiu. (Bromeja) Però cada dia ho sóc menys, eh?, ho estic millorant...

P: Per acabar aquesta part més personal, digue’m què t’emportaries a una illa deserta?
Depèn del Temps que hi hagi de fer... si és poc un amic, si és molt una amiga!! (riu)

P: Molt intel•ligent sa teva resposta!

P: Ara que ja et coneixem algunes intimitats, conta'ns com arriba en Lluís Arbalejo a s’Alcazar?
El CD Alcazar anava creixent i de cada vegada necessitava més la figura d'un Director Tècnic a jornada completa, el Club es va posar en contacte amb jo i vam parlar un parell de vegades, però no concretàvem res, fins que l'acord i el moment va arribar.
Jo estava jugant i entrenant al Ciutadella, però el projecte me va agradar i finalment vaig acceptar. Així vaig arribar al club.

P: Aquesta temporada heu pujat a la lliga EBA. Després de veure l'experiència d'altres clubs de Menorca com el Ciutadella o el Ferreries, i el moment de crisi que el món està vivint, creus que s'Alcazar està preparat per assolir una lliga professional com és la Lliga EBA?
Amb el pressupost amb el que sortim, sense cap dubte et dic que sí. L'error seria hipotecar la cantera pel primer equip i això aquí no passarà. L'equip d'EBA, és una "anècdota" però la cantera de s'Alcazar és una realitat consolidada que en aquest club sempre es cuidarà.

P: Gairebé m'has contestat la següent pregunta. Ja veig el que em contestaràs, però no seria el primer cas a Menorca que el seu 1er equip va escalant categories per dalt i retallant les de baix. Penses que el CD Alcazar serà capaç de no descuidar les categories de formació?
S'Alcazar, mentre tengui el President que té, renunciarà a qualsevol categoria sènior abans que es pugui descuidar la cantera i em sembla perfecte. Jo soc l'entrenador del Primer Equip del Club, però estic contractat com a Director Tècnic Professional, no com a Entrenador Professional.

P: I com va la confecció de la plantilla per la nova temporada?
Ja està tancada. He aconseguit fer una plantilla amb 10 jugadors sub-21 i 4 una mica més veterans. Sa veritat és que estic molt content de com ha anat tot fins ara perquè tinc els jugadors que vull i hem tancat l'equip amb temps rècord.

P: Que esperes d'aquest equip que has confeccionat?
Esper que sigui un equip molt treballador, amb molta il•lusió (que crec que no els hi faltarà) i amb un marge de millora i evolució molt gran. Serà un any dur i de molta feina, segur.

Compartir en Pinterest

Noticias

Entrenamiento Invisible

El rincón del entrenador

Apoyo Institucional